fbpx

STRINGS AND DRINKS

Akoestisch Duo

Covers van onder andere: Otis Redding, Michael Jackson, John mayer, guns ´n roses en chuck berry

Akoestisch Duo

Akoestisch Duo

Heeft u een feest of een partij en bent op zoek naar een akoestisch duo? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een akoestisch duo dat zowel akoestische muziek maakt als elektrische. U kunt avondvullend genieten van alle mogelijkheden die wij bieden. Zo wordt ieder feestje omgetoverd in een top feest. We zijn altijd bereikbaar om te kijken naar de mogelijkheden.

Daarnaast kunnen we altijd kijken naar wat een akoestisch duo kan bieden voor u gelegenheid. We zijn in staat om blues en jazz tot aan pop en R&B te spelen zodat er altijd iets tussen zit wat uw gasten leuk zullen vinden. Ook voor bedrijfsfeesten, bruiloften, cafés, jazzbarretjes kunt u altijd bij ons terecht. Ook voor cateraars is het erg interessant. 

Het entertainment voor uw feest! Wilt u meer weten over wat wij kunnen bieden met Strings & Drinks dan kunt u altijd contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen of te bellen/appen naar +31 6 48 68 24 41 of mailen naar info@stringsanddrinks.nl. Tot dan!

 

CONTACT

NEEM CONTACT OP

Vul het onderstaande formulier in en je krijgt binnen 24 uur een reactie!

K Kalantary
K Kalantary
2022.02.09.
Geweldig gitaarspel en zang op ons bruiloft verzorgd, waarvoor dank! Fijn laagdrempelig contact en muzikale invulling van zeer hoog niveau.
Ton Wouters
Ton Wouters
2022.02.09.
Geweldig duo fantastische zang en virtuoos gitaarspel
Pieter Vosters
Pieter Vosters
2022.02.09.
Perfecte music van 2 topmuzikanten. Geschikt voor elke gelegenheid. Gewoon top.
Robbert Daniëls
Robbert Daniëls
2022.02.09.
2 geweldige, jonge muzikanten die elkaar perfect aanvullen. Fantastische vocals met ondersteuning van een ware gitaarvirtuoos. Ze voelen de sfeer van het publiek altijd goed aan en spelen er feilloos op in.
Freek van Overbeek
Freek van Overbeek
2022.02.09.
Wij hebben de heren vaak zien optreden en dit is altijd top. Zowel op terrassen, optredens, feestjes en zodoende ook gevraagd voor mijn ouders 25 jarig huwelijks feest. En om een familie met veel muzikanten onder de indruk te krijgen is niet makkelijk. Maar is deze heren bijzonder goed gelukt! Top duo

Management door MPW Artists

© Strings and Drinks. Alle rechten voorbehouden.