fbpx

STRINGS AND DRINKS

Live Muziek Bruiloft

Covers van onder andere: Otis Redding, Michael Jackson, John mayer, guns ´n roses en chuck berry

Live muziek bruiloft

Live Muziek Bruiloft

Wat is er mooier dan een goed verzorgde bruiloft met live muziek? Een geschikte muzikant zoeken kan ooit tijdrovend zijn maar bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Zo kunnen wij een ceremonie verzorgen of spelen tijdens het ontvangen van de gasten. Daarnaast kunnen wij ook avondvullend muziek verzorgen door middel van onze playlist en geluidsapparatuur. Strings & Drinks kan het allemaal!

Met ruime ervaring in het vak kunnen wij iedere avond omtoveren tot een grandioos feest. Wilt u top 40 muziek of juist jaren 60/70? Dit is geen enkel probleem. Tevens kunt u nummers aanvragen terwijl wij aan het spelen zijn. Het repertoire is erg uitgebreid waardoor we altijd een geschikte playlist neer kunnen zetten voor uw bruiloft

Heeft u interesse naar de mogelijkheden? Dan kunt u het beste bellen naar +31 6 48 68 24 41 of mailen naar info@stringsanddrinks.nl.

U kan natuurlijk ook onze site eventjes goed bekijken en kijken naar wat wij allemaal kunnen aanbieden.

 

CONTACT

NEEM CONTACT OP

Vul het onderstaande formulier in en je krijgt binnen 24 uur een reactie!

K Kalantary
K Kalantary
2022.02.09.
Geweldig gitaarspel en zang op ons bruiloft verzorgd, waarvoor dank! Fijn laagdrempelig contact en muzikale invulling van zeer hoog niveau.
Ton Wouters
Ton Wouters
2022.02.09.
Geweldig duo fantastische zang en virtuoos gitaarspel
Pieter Vosters
Pieter Vosters
2022.02.09.
Perfecte music van 2 topmuzikanten. Geschikt voor elke gelegenheid. Gewoon top.
Robbert Daniëls
Robbert Daniëls
2022.02.09.
2 geweldige, jonge muzikanten die elkaar perfect aanvullen. Fantastische vocals met ondersteuning van een ware gitaarvirtuoos. Ze voelen de sfeer van het publiek altijd goed aan en spelen er feilloos op in.
Freek van Overbeek
Freek van Overbeek
2022.02.09.
Wij hebben de heren vaak zien optreden en dit is altijd top. Zowel op terrassen, optredens, feestjes en zodoende ook gevraagd voor mijn ouders 25 jarig huwelijks feest. En om een familie met veel muzikanten onder de indruk te krijgen is niet makkelijk. Maar is deze heren bijzonder goed gelukt! Top duo

Management door MPW Artists

© Strings and Drinks. Alle rechten voorbehouden.