fbpx

STRINGS AND DRINKS

Entertainment Feest

Covers van onder andere: Otis Redding, Michael Jackson, John mayer, guns ´n roses en chuck berry

Entertainment

Feest Entertainment

Heeft u iets te vieren en zoekt u naar goed en gaaf entertainment? Dan bent u bij Strings & Drinks aan het juiste adres. Wij zijn een enthousiast duo en zorgen voor avondvullend muziek. Tevens kunnen wij met ons geluid voor een playlist zorgen voor de rest van de avond.

Wanneer u ons boekt wordt het feest zeker een succes. Met een ruim repertoire van bijna 100 nummers kunnen wij iedere gelegenheid omtoveren tot een knalfuif. Samen met u als klant gaan wij samen zitten bekijken hoe wij de avond tot een succes kunnen laten blijken. Niet alleen onze nummers worden aangepast aan de gelegenheid ook het volume van het geluid. Zo kunnen wij ook als achtergrond muziek dienen tijdens bijvoorbeeld een diner of een ceremonie. We kunnen zowel overdags als in de avond spelen zodat we de gehele dag live muziek voor u kunnen spelen. 

Door onze ruime ervaring in de muziek weten wij precies wat bij de gelegenheid aansluit. Zo spelen wij op bruiloften, horeca gelegenheden, kermissen, bedrijfsevenementen en festivals. 

Het entertainment voor uw feest! Wilt u meer weten over wat wij kunnen bieden met Strings & Drinks dan kunt u altijd contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen of te bellen/appen naar +31 6 48 68 24 41 of mailen naar info@stringsanddrinks.nl.

 

CONTACT

NEEM CONTACT OP

Vul het onderstaande formulier in en je krijgt binnen 24 uur een reactie!

K Kalantary
K Kalantary
2022.02.09.
Geweldig gitaarspel en zang op ons bruiloft verzorgd, waarvoor dank! Fijn laagdrempelig contact en muzikale invulling van zeer hoog niveau.
Ton Wouters
Ton Wouters
2022.02.09.
Geweldig duo fantastische zang en virtuoos gitaarspel
Pieter Vosters
Pieter Vosters
2022.02.09.
Perfecte music van 2 topmuzikanten. Geschikt voor elke gelegenheid. Gewoon top.
Robbert Daniëls
Robbert Daniëls
2022.02.09.
2 geweldige, jonge muzikanten die elkaar perfect aanvullen. Fantastische vocals met ondersteuning van een ware gitaarvirtuoos. Ze voelen de sfeer van het publiek altijd goed aan en spelen er feilloos op in.
Freek van Overbeek
Freek van Overbeek
2022.02.09.
Wij hebben de heren vaak zien optreden en dit is altijd top. Zowel op terrassen, optredens, feestjes en zodoende ook gevraagd voor mijn ouders 25 jarig huwelijks feest. En om een familie met veel muzikanten onder de indruk te krijgen is niet makkelijk. Maar is deze heren bijzonder goed gelukt! Top duo

Management door MPW Artists

© Strings and Drinks. Alle rechten voorbehouden.